SPJ verhuisd naar Herengracht 448

SPJ Financiële & Corporate Communicatie verhuist per 1 oktober 2014 naar een nieuw kantoor aan de Herengracht 448 in Amsterdam.

SPJ Financiele & Corporate Communicatie is per 1 oktober 2014 gevestigd op Herengracht 448. Met de verhuizing heeft SPJ gekozen voor een inspirerende omgeving in het hart van Amsterdam. Sinds de start van het bureau in 1986 hield SPJ kantoor in Amstelveen. Veruit het grootste deel daarvan in een historisch pand in het oude dorp van Amstelveen. Het nieuwe kantoor aan de Herengracht sluit beter aan bij de uitstraling die SPJ als zelfstandig onderdeel van een internationaal netwerk zoekt. 

SPJ adviseert ondernemingen in het vertellen van ’het verhaal achter de cijfers’. Goede communicatie met stakeholders is in de visie van SPJ een bestaansvoorwaarde voor iedere organisatie. Klanten, medewerkers, aandeelhouders en leveranciers kiezen voor organisaties vanwege de kwaliteit van producten en diensten, maar in toenemende mate ook vanwege de authenticiteit van het verhaal dat er achter schuil gaat. SPJ helpt organisaties bij het vertellen van dat verhaal aan beleggers, media, media en andere belanghebbenden.

SPJ heeft in de loop der jaren gewerkt voor een groot aantal beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen, en heeft met name veel ervaring in de sectoren bouw en vastgoed, financiële dienstverlening en biotechnologie. In de afgelopen jaren is het aantal buitenlandse klanten sterk toegenomen. Vooral sinds SPJ deel uitmaakt van AMO , een wereldwijd netwerk van adviesbureaus in financiële en corporate communicatie. Met de AMO-partners is SPJ betrokken geweest bij een aantal grote grensoverschrijdende fusies en overnames. SPJ werkte bijvoorbeeld voor RBS in de overname van ABN Amro, voor Staples in de overname van Corporate Express, en voor UPS is de door de EC geblokkeerde overname van TNT Express. De nieuwe locatie aan de Herengracht sluit perfect aan op deze internationale activiteiten.

www.spj.nl

Deel dit bericht