Tweede editie van Insider Magazine is verschenen

Benieuwd naar initiatieven op het gebied van kunst en cultuur aan de Amsterdamse grachten? Vorige week vond de presentatie van de 2e editie van Insider Magazine plaats in Brasserie Ambassade. Uitgever René Beijderwellen overhandigde het 1ste exemplaar aan ‘meedenker en Ambassadeur van de culturele uitwisseling’ en voormalig directeur van Hermitage Amsterdam Ernst Veen. Een inspirerende netwerkborrel voor ondernemers, investeerders en particulieren uit de grachtengordel.

In deze editie van het magazine komt de kunst van het Ambassade Hotel uitgebreid aan bod. Het bevat een interview met Wouter Schopman – eigenaar van Ambassade Hotel. Ook leest u een interview met chef Erik Zonjee van Brasserie Ambassade.

“Dit nummer staat vooral in het teken van #kunst en cultuur. Veel instellingen op dit gebied zijn aan de gracht gevestigd. Zij komen graag in contact met ondernemers en bewoners die hun bijdrage willen leveren vanuit de binnenstad van Amsterdam.”- René Beijderwellen

Wilt u het gehele magazine lezen? Stuur een e-mail naar info@ambassade-hotel.nl (o.v.v. INSIDER Magazine) en haal uw gratis exemplaar op aan de Herengracht 341. (OP=OP) Uw meeting of event in één van de vergaderzalen of ruimtes van Brasserie Ambassade en/of het Ambassade Hotel? Klik hier voor alle opties.

Deel dit bericht